Известие

Collapse
No announcement yet.

Подлакътник за 145 ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Vlado_iv, не ти ли е нисък подлакътника???? като гледам е два пъти по малък от моя и си мисля, че не е мноо удобен, това имам предвид. все ще снимам моя за тази тема и все забравям. моят е 25лв., с голямо "барче", отпред за 1 чаша и отзад за 2, кожен.
    прикрепянето е с 6 самонарязващи болта, и за да стане точно, го мерих 1 час докато направя дупките, та чак тогава завивах болчетата.

sigpic
    Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
    http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Първоначално публикувано от albuss Покажи съобщение
      Vlado_iv, не ти ли е нисък подлакътника???? като гледам е два пъти по малък от моя и си мисля, че не е мноо удобен, това имам предвид. все ще снимам моя за тази тема и все забравям. моят е 25лв., с голямо "барче", отпред за 1 чаша и отзад за 2, кожен.
      прикрепянето е с 6 самонарязващи болта, и за да стане точно, го мерих 1 час докато направя дупките, та чак тогава завивах болчетата.
      Той оригинално и висок и даже много висок ,но аз го преправях да стане по нисък и сега и на точното ниво за да мога да сменям скоростите.Като карам и съм си сложил ръката на него и спокойно си сменям предавките.Отгоре и кожен и няма стойка за кафе отзад.

и за да стане точно, го мерих 1 час докато направя дупките, та чак тогава завивах болчетата.
      Важното и че е станал и ти харесва на теб и ти е удобен.
      146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

адски съм доволен от тая глезотийка която сложихме с баща ми вече има година от както сме го сложили (нека струва 20лв.)и не е мръднал вече не ми прави впечатление но когато го сложихме се чувствах в друг клас кола за съжаление не мога да сложа по-добри снимки (опитвам се но ми казва,че съм ги използвал и не мога да ги качвам повторно)

спокойно си управлявам задните джамове,стойката за чашки също е удобна и определено е по-добре от никаква
        Attached Files
        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
          адски съм доволен от тая глезотийка ....
          Колега, дай малко инфо от къде го купи с емблемата, такъв не съм виждал
          Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщение
            Колега, дай малко инфо от къде го купи с емблемата, такъв не съм виждал
            Прилича на този, предполагам емблемата е добавена от колегата
            sigpic
            146 1.9 JTD, 99'

Comment

Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщение
              Прилича на този, предполагам емблемата е добавена от колегата
              точно така емблемата си я взех от колегата marian
              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
              sigpic

Comment

Working...
              X